Kommentit ovat tervetulleita

Hyvä vieras, Arvostan kaikkia kommentteja.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Marja Lampi, 31. touko, 2013
Jotkut eivät ilmeisesti tunne oman maansa historiaa tai eivät ainakaan ole siitä mitään oppineet. Itsellenikin oli yllätys, että Suomi oli jo tammikkuussa 1941 sopinut Saksan kanssa, että heinäkuussa 1941 hyökätään Neuvostoliittoon. Saksaa kiinnosti Petsamon nikkeli. Ymmärrän sen, että Suomi halusi Karjalan takaisin eikä muita liittolaisia löytynyt kuin Saksa, joka puolestaan halusi Neuvostoliiton alueita omiin tarkoituksiinsa. Suomen kansalaiset eivät tienneet mitään jo tehdystä sopimuksesta Saksan kanssa. Lanseerattiin Suur-Suomi ajatusta kysymättä edes tulevilta suursuomalaisilta, haluavatko he liittyä Suomeen. Tällä kaikella aiheutettiin mittaamattomia kärsimyksiä kansalaislle rajan molemmilla puolilla. Jotenkin tämä NATOn jatkuva esilletuominen tuo mieleeni nuo ajat.
Sähköposti:
Kirjoittaja Marja Lampi, 22. touko, 2013
Hups! En tiennyt, että kommentti jää kaikkien nähtäväksi. No, olkoon, tässä Yhdysvalloissa keväällä ilmestynyt artikkeli, jonka lopussa on linkkejä asiaan, jossa Suomen ilmavoimat ovat mielestäni toimineet ala-arvoisesti, puolustaen omien kansalaisten sijaan US Navyahttp://20thcenturyaviationmagazine.com/john-stemple-page/finnish-ace-heimo-lampi-remembered-by-daughter-marja/
Sähköposti:
Kirjoittaja Marja Lampi, 21. touko, 2013
Hyvä Risto Volanen,
Olen hirveän väsynyt ja kurkkua myöten Suomen ilmavoimia. Teillä on tuollainen rauhallinen olemus, olisiko teillä joskus aikaa istua kanssani ja antaa minun purkaa sydäntäni saamastani kohtelusta ilmavoimien taholta? NATO on liittyen ihmettelen, olen näin ymmärtänyt, että Suomen ilmvaoimien hävittäjien ilmassa tapahtuva tankkaus on harjoiteltu niin että se voidaan tehdä vain NATO:n koneiden kanssa. Mitä puolueettomuutta tämä on? Olen jo kauan ollut sitä mieltä, että ilmavoimilla on aivan eri ulkopolitiikka kuin Suomen kansalla, ja kuitenkin se on olemassa puolustaakseen suomalaisia eikä politikoidakseen.
Sähköposti: